Denizli’de 1 yıllık evli bir çiftin oturduğu evin penceresinin demir parmaklıklarına tırmanan bir kişi, bir süre evi gözetledikten sonra ev sahiplerinin kendisini görmesiyle hızla olay yerinde uzaklaşması güvenlik kameralarına yansıdı.
Olay, dün gece geç saatlerde Fesleğen Mahallesi’ndeki bir apartmanda meydana geldi. Ali-Ayşe Akyol çifti evlerinde olduğu saatte bir kişi sessizce evin penceresine yaklaştı. Bir süre etrafı gözetleyen şahıs daha sonra terliğini çıkararak pencerenin demir korkuluklarına tırmandı. Tırmandıktan sonra evin içini gözetlemeye başlayan şahıs uzun süre bu şekilde durdu. O sırada evin içinde olan Ali-Ayşe Akyol çiftinin olayı farketmesinin ardından, şahıs demir korkuluklardan atlayarak hızla evden uzaklaştı.
Olayı hemen polis ekiplerine haber veren çift daha sonra güvenlik kameralarını inceledi. Polis ekiplerinin tüm aramalarına rağmen şahıs yakalanamazken, ev sahibi Ali Akyol, olayla ilgili polise ifade verdi. Ali Akyol, "Ben uyandıktan sonra pencereye baktım. Şahıs kaçmaya başladı. Daha sonra polis geldi. Araştırmalar devam ediyor" dedi.
Olayla ilgili polis ekipleri soruşturma başlattı.