Denizli Altıntop Mahallesi’nde yer alan iç giyim mağazası sahibi Fatma Karabulut, 2 yıldır bu işyerinde vatandaşlara hizmet veriyor. Son birkaç aydır, bazı vatandaşların sözlü taciz ve tehditlerine maruz kaldığını ifade eden Fatma Karabulut, “2 yıldır, kendi emeğimle ve ailemin desteği ile bu mağazadan ekmek kazanıyorum. Herkesin temel ihtiyaç malzemesi olan iç giyim ürünlerini satıyorum. Bu ürünlerin satışını gerçekleştirmek adına da mağazamın vitrininde çeşitli ürünleri sergiliyorum. Her şeyde olduğu gibi, iç giyim dünyasında da estetik ve moda önemli, müşterilerime ulaşmak için de vitrinimde ürün çeşitlerini cansız mankenler üzerinde teşhir ediyorum” dedi.
“AKP’Lİ BİR BELEDİYE SINIRLARINDA OLDUĞUNU UNUTMA”
Birkaç aydır, düzenli olarak hiç tanımadığı kişiler tarafından sözlü tacize ve tehdide maruz kaldığını söyleyen işletme sahibi Fatma Karabulut en kısa zamanda yasal mercilere de başvuracağını ifade etti. Fatma Karabulut, “En son geçtiğimiz hafta içerisinde farklı günlerde ve 3 farklı kadın, iş yerime gelerek, bana ağza alınmayacak hakaretler etti. AKP’li bir belediye sınırları içerisinde yaşadığımızı ve buna daha fazla tahammül etmeyeceklerini söyleyerek beni tehdit ettiler. Sözde sattığım ve vitrindeki ürünlerle kocalarını, çocuklarını yoldan çıkarıyor ve tahrik ediyormuşum. Buna ne hükümetin ne de belediyenin daha fazla sabretmeyecekleri gibi asılsız ve çirkin tehditlerle karşıma çıkıyorlar” dedi.  
Söz konusu durumdan hem kendisinin hem de çevredeki esnaf arkadaşlarının da rahatsız olduğunu belirten Fatma Karabulut, “İç giyim mağazası olarak çalışan tek ben değilim. 21. Yüzyılda, 2014’e bu tarz tepkilerle karşılaşmak beni çok üzse de, işimden ve ekmeğimden vazgeçmeyeceğim” dedi.