Uşak'ta eşinin çalıştığı fabrikayı basan bir kişi av tüfeğiyle etrafa ateş açarak 3 kişiyi yaraladı. Öfkeli koca fabrika sahibi tarafından ayaklarından vurularak etkisiz hale getirildi.
Edinilen bilgiye göre, bir fabrikada çalışan Hatice S., sorun yaşadığı eşi Adnan S.’nin fabrikada görüşme talebine olumlu cevap vermeyince Adnan S. fabrikada içinde önüne gelen ateş etme başladı. Silah sesini duyan işyeri sahibi Mustafa Karakaya ruhsatlı silahını alarak saldırganı etkisiz hale getirmeyi başararak olası bir facianın önüne geçmiş oldu. 
Edinilen bilgiye göre olay, Uşak Deri Karma Organize Bölgesi’nde bir fabrikada meydana geldi. Adnan S. (49) aralarında sorun bulunan eşi Hatice S. (39) ile görüşmek üzere çalıştığı fabrikaya giderek karısıyla zorla görüşmek istedi. Fabrikanın güvenlik görevlisi ve Hatice S.’nin çalışma arkadaşları Adnan S.’yi fabrikadan uzaklaştırmak istediler. Bu esnada aracına yönelen Adnan S. tüfeğini alarak etrafa rastgele ateş etmeye başladı. Olayda fabrikada çalışan Onur Salıcı, Ahmet Dinçtopal ve Hasan Karakaya vücuduna isabet eden saçmalarla yaralandı. İşyeri sahibi Mustafa Karakaya gelen silah sesleri üzerine ruhsatlı silahı ile diğer işçilerine zarar gelmeden saldırgan Adnan S.’yi bacağından yaraladı. Saldırgan ve diğer yaralılar kentteki hastanelere sevk edilirken başından vurulan Onur Salıcı’nın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.
Jandarma ekipleri olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.