Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, enerji alanında faaliyet gösteren hangi şirket ve firma varsa Enerji Verimliliği Derneği’ne (ENVER) üye olmasını gerektiğini söyledi. 

ENVER, tüm üyelerini İnci Otel’de düzenlediği programla bir araya getirdi. 
Programa, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, DESKİ Başkanı Mahmut Güngör, ENVER Başkanı Mehmet Akgün, iş dünyasının önde gelen dernek üyesi iş adamları ile çok sayıda basın mensubu katıldı.
Programda, DESKİ Başkanı Güngör, derneğe yeni olan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’e üyelik rozeti taktı. 
Güngör, kısa süre önce kurulan derneğin üye sayısının, 76'ya ulaştığını belirtti. 
STK’ların önemli kuruluşlar olduğunu ifade eden Başkan Gürlesin, " Gelişmiş ülkelerde ne kadar çok STK varsa, gelişmişliği de o denli fazladır. Bundan dolayı hele hele böyle çok önemli konularda bu değer daha da fazladır. Bu konunun öncülüğünü yapan dernek başkanı ve üyelerini kutluyorum. Türkiye’nin önemli, cari açığının nedenleri arasında enerji gelmektedir. Enerji verimliliği bilincinin oluşturulması adına başta yöneticiler olmak üzere önem verilmesi ve gereğinin yapılması gerekmektedir. Bu bilincin küçük yaşta çocuklara da verilmesi gerekir. Burada dernek önemli görev üstlenmiştir. Dernek çatısı altında çok farklı şirket ve kuruluşlardan üyeler var. Özellikle şu konuya dikkat çekmek istiyorum. Enerji dalında olan bu sektörde faaliyet gösteren hangi kuruluş varsa ben bu derneğe üye olmalarını istiyorum. Ben organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum’’dedi. 
ENVER Derneği Başkanı Mehmet Akgün konuşmasında enerjinin önemine değindi. 
Enerji verimliliği konusunda herkesin yapabileceği bir şeyler bulunduğuna işaret eden Başkan Akgün, ‘’Derneğin faaliyetlerini, enerji verimliliği ve tasarrufu konusunda kamuoyuna ışık tutan basın çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Gelin hep beraber bu bilinçlendirme seferberliğini başlatalım. Bir orman yangınında küçücük bir kuş su birikintisinden aldığı bir damla suyla yangının söndürülmesine çalışır. Diğer kuşlar alay edip kocaman yangınını bir damla suyla mı söndüreceksin der. Küçük kuş ise ben bana düşen vazifeyi yapıyorum der. İşte bizler de enerji verimliliği konusunda bize düşeni yapmalıyız. Bizler yapmazsak kimse bunu yapmaz’’ diye konuştu.