Denizli Kent Konseyi Engelliler Meclisi üyeleri Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Osman Acar’ı makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar temennisinde bulundu. 
Kamu Hastaneleri Birliği kapsamında Denizli Kamu Hastaneleri Birliği’ne Genel Sekreter olarak atanan Op. Dr. Osman Acar’a Denizli Kent Konseyi Engelliler Meclisi üyeleri ziyarette bulundu. Yapılan ziyarete Meclis Başkanı Osman Çiyancı, Başkan Yardımcısı H, İbrahim Eğdir, Meclis Sekreteri Uğur Çalhan, Üyeler; İbrahim Çelebioğlu, Nesrin Akbeyik, Yaşar Telli, Ayten Bahtiyar, İbrahim Kokucu ve Birsen Yurtsever katıldı. Meclis Başkanı Osman Çiyancı, Genel Sekreter Op. Dr. Osman Acar’a meclis çalışmaları hakkında bilgi verdi. Engelliler Meclisi olarak amaçlarının engellilerin hizmetlere erişebilirliğinin takibini sağlamak olduğunu dile getiren Başkan Çiyancı, “Amacımız engelli bireylerin sağlıklı, bağımsız, üretken, mutlu ve toplumla iç içe bir yaşam kurabilmeleri için gerekli alt yapıların yapılması konusunda farkındalık oluşturabilmek. Bu dünya sadece sağlıklıların dünyası değil. Her düzenleme, engellilere yönelik de düşünülüp yapılmalıdır. Unutulmamalıdır ki her birey bir engelli adayıdır” diye konuştu.
Genel Sekreter Op. Dr. Osman Acar yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, engellilere yönelik yaptıkları çalışmalardan dolayı Engelliler Meclisi Üyelerine teşekkür etti. Acar, ‘Sağlık tesislerini ziyaretlerimde özellikle engellilere yönelik düzenlemeler olup olmadığı yönünde incelemeler yapıyorum. Bize bağlı sağlık tesislerimizi engelli bireylerin çok kolay sağlık hizmeti alabileceği en uygun hale getirmek hedefimizdir. Bu konuda çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlamayı düşünüyoruz. Engellilerin hayatlarını kolaylaştırma yönünde bizim de katkımız olursa bundan onur duyarım” dedi.