Denizli'nin Acıpayam ilçesinde yaşayan engelli iki kardeşe için yardım eli uzandı. Acıpayam Kaymakamlıklığı tarafından yaptırılan prefabrik ev tamamlanırken eşyalarını da Acıpayam Belediyesi Sevgi Eli döşeyerek ihtiyaç sahibi aileyi sevindirdi.

İlçe Kaymakamlığının öncülüğünde gerçekleşen yardım elini uzatma girişimi mutlu bir şekilde son buldu. Kaymakamlığın yaptırdığı prefabrik evi Sevgi Eli, hayırsever vatandaşların bağışladığı eşyalarla bir ailenin rahatça yaşayabileceği hale getirildi.

BAŞKAN ŞEVKAN, BİZE ULAŞIN

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, gece gündüz vatandaşlara hizmet için çalıştıklarını ifade ederek, “Çevrenizde yaşayan muhtaç ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız olabilir. Gözden kaçan veya göremediğimiz kardeşlerimiz için bize ulaşın ve mutlaka bilgilendirin. Onlarda bizim ailelerimizdir. Onalr için elimizden gelenin daha fazlasını yapmamız lazım” dedi.

Sevgi Eli sorumlusu Nurten Elçin, Acıpayam Kaymakamlığına, Acıpayam Belediyesine ve hayırsever Acıpayam esnafına katkılarından dolayı teşekkür etti.

Acıpayam Gazetesi.com