Denizli'ye zor bir süreçte tayin olan Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Polisevi'nde verdiği kahvaltıda Denizli yerel basın mensupları ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya geldi.

Denizli Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Polisevi’nde düzenlenen toplantıya Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Emniyet Müdür Yardımcıları, Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ümit Varol, Denizli İnternet Medyası Derneği Başkanı Erol Uçkan  yönetim kurulu üyeleri, ve çok sayıda gazeteci katıldı.

Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir yaptığı konuşmada, "17 Şubat tarihi itibariyle Denizli Emniyet Müdürü olarak Denizli’ye atandım. O günden bugüne kadar sizlerle zaman zaman bazı konularda görüştük ama böyle geniş katılımlı bir birliktelik sağlamamıştık. Bana göre basın halkın gözü kulağıdır. Halkın ana iletişim kanalı basındır. Karşılıklı dertlerimizi paylaşarak, Denizli halkının huzur ve güveni için birlikte çalışmalıyız. Bunun için bugün bir aradayız" dedi. Denizli’nin gelişmiş bir il olduğunu belirten Demir, "Böyle bir ilde görev yapmak gerçekten benim için gurur vericidir. Denizli sadece basını değil diğer konularıyla da Ege’nin incisi konumunda. Bu gelişmişlik konusunda bakılan parametreler ile de gözler önündedir" diye konuştu.

Denizli basının İl Emniyet Müdürlüğü ile iç içe çalıştığını ve bunun da ikili güven sayesinde olduğunu ifade eden Denizli Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Varol ise, "Gazeteciler Cemiyeti ve temsil ettiğimiz gazeteciler adına sayın müdürümüze şehrimize hoş geldiniz diyorum. Basın ve emniyet iç içe olan camiadır. Yasalar ve kanunlar çerçevesinde ortak çalışmalar ile Denizli halkına hizmet ediyoruz. Amacımız Denizli halkına doğru bilgileri ve haberleri sunmaktır" ifadelerini kullandı.