Denizli İl Emniyet Müdürü Atilla Çınar ve beraberindeki heyet, Türk Polis Teşkilatı’nın 167. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Denizli Ticaret Odası’na (DTO) ziyarette bulundu.
Polis teşkilatının kuruluş yıl dönümünü kutlayan Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Özer, Denizli polisinin kent huzurunu sağlamak için özveriyle, fedakârca çalıştığını söyleyerek, bu çalışmalar dolayısıyla Müdür Çınar’a teşekkür etti.
Denizli İl Emniyet Müdürü Atilla Çınar ise Denizli’de huzur ve asayişi sağlamak amacıyla en üst seviyede görev yaptıklarını belirterek, “Suç ve suçluyla mücadele etmek için çağımızın en modern araçlarından birisi kameradır. Emniyet teşkilatımızın aldığı tedbirlerin yanısıra vatandaşlarımız da kamera taktırma gibi basit önlemler alarak, gerek işyerleri gerekse de evlerinde güven içinde olabilirler. Hırsızlık olaylarının azaltılması ve tespit edilmesi amacıyla kamera sistemlerinin yaygınlaştırılması konusu mutlaka teşvik edilmelidir.” dedi.
 Müdür Çınar, emniyet teşkilatına verdikleri destekler dolayısıyla Başkan Özer’e memnuniyetini dile getirerek, çiçek ve plaket takdim etti.