Denizli Emek Çalışanlar Kültür ve Yardımlaşma Derneği (EMEKDER), geçen hafta Denizli valisi Abdülkadir Demir'in katılımıyla 1000 kişilik iftar düzenlemişti. Denizli çalışanlarınca yoğun ilgiyle karşılanan iftar programının ikincisi dün akşam Başkarcı'da Beste Düğün Salonu'nda 300 kişinin katılımıyla gerçekleşti.
EMEKDER'in Dostluk İftarına, 300 den fazla çalışan ve ailesi katıldı. Programa, Başkarcı Belediye Başkanı Osman Tığ, EMEKDER Başkanı Rasim Öztürk, Emekder Danışmanı Selim Demiralp, Pamukkale Üniversitesi'nde okuyan Kongo, Nijerya ve Kenya'lı Üniversite Öğrencileri katıldı.
İftar sonrası Belediye Başkanı Osman Tığ, "EMEKDER'in Denizli'de ve Başkarcı'da çalışanların sorunlarıyla yakından ilgilenmesi ve böyle dostluk köprüleri kurması bizi çok mutlu ediyor, çok renkli ve dostluk kokan bu iftar için beldemizi tercih ettiği ve güzel  çalışmaları için Emekder yönetimine belde halkı adına teşekkür ediyorum" dedi.
Çalışanlara ve Emekder'e katkılarından dolayı Başkarcı belediye başkanına Osman Tığ'a ve Beste Düğün Salonuna dernek  adına teşekkür plaketi verildi.