Denizli Çalışanlar Kültür ve Dayanışma Derneği (EMEKDER) Karataş Piknik alanında gerçekleştirdiği organizasyonda yaklaşık 2 bin çalışanı bir araya getirdi. Hafta sonu gerçekleşen piknikte katılımcılar yorgunluklarını attı.
EMEKDER’in Karataş’ta düzenlediği piknik Pazar günü saat 11.00 gibi başladı. Piknikte Denizli’nin ozanı Ozan Nihat Sahne aldı. Türküleriyle ve sözleriyle dinleyenlerden büyük alkış alan Ozan Nihat, türkülerin unutulmaması gerektiğini belirtti. Ozan Nihat, “Kavgada bile söylenmeyecek sözler şarkı sözü oldu, düğünlerde çalınıyor. Sizden ricam türkülere sahip çıkın.” dedi. Konserden sonra pikniğe katılanlar arasında elma yeme, yoğurt yeme, bisküvi yedikten sonra ıslık çalabilme, çuval, sandalye kapma, balon patlatma, ip çekme yarışmaları yapıldı.
EMEKDER, çocukları da unutmadı. Çocuklar için şişme parklar piknik alanına getirildi. Ayrıca palyaçolar da çocuklar için neşe kaynağı oldu. Hilal Mehter grubu son olarak katılımcıların karşısına çıkarak, okudukları marşlarla coşkuyu bir kat daha artırdı.
EMEKDER Dernek Başkanı Osman Sınav, Denizli’deki çalışan kesimin eğlenmeye, gezmeye, yorgunluk atmaya ihtiyacı olduğunu belirtti. Osman Sınav, “Denizli Çalışanlar Kültür ve Dayanışma Derneği olarak, Denizli’deki çalışanlarla beraber olmak istiyoruz. Çalışanlar için; seminer, toplantı ve gezi gibi birçok faaliyetimiz var. Pikniğimize katılan herkese teşekkür ediyorum. Gelecek yıl daha fazla katılımcı bekliyoruz.” dedi.