Pamukkale Belediyesi, ilçe halkına en iyi hizmeti sunmak, hizmet kalitesini artırmak, verimli bir çalışma ortamı yaratmak için belirli aralıklarla verdiği kurum içi eğitim seminerlerine devam ediyor. Pamukkale Belediyesi, personeline yönelik olarak hafta sonu Denizli North Point Otel’de 2 gün süren bir eğitim semineri verdi. Eğitime Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin başta olmak üzere Başkan Yardımcıları Veli Demir, Türkay Gözlükaya, Selim Arkan, Abdullah Sevinçli, Fahrettin Göksu, birim müdürleri ve belediye personeli tam kadro katıldı.
Seminerde Belediye Kanunu başta olmak üzere İhale Kanunu, İmar Kanunu, Zabıta, İşyeri Açma-Kapama, Ruhsat gibi birçok konuda konusunda uzman isimler tarafından eğitimler verildi.

KALİTELİ HİZMET İÇİN EĞİTİM ÖNEMLİ
Eğitim semineri programında bir konuşma yapan Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, personel eğitimlerinin kurumların daha verimli, halka iyi ve hızlı hizmet vermek için çok önemli olduğunu vurguladı.
Pamukkale Belediyesi olarak bu tür eğitimleri çok önemsediklerini belirten ve bütçede de önemli bir pay ayırdıklarını vurgulayan Başkan Gürlesin, “Pamukkale Belediyesi olarak biz 320 bin nüfusa hizmet vermekteyiz. Ve en büyük ilçe konumundayız. Bu nedenle daha dikkatli, daha verimli ve daha hızlı çalışarak örnek olmak durumundayız. Bu açıdan personelimiz hizmet verirken, her konuda eğitimli ve bilgili olmak durumunda. Sıfır hatayla halkımıza hizmeti sunmalıyız. Belediyecilik kutsal bir görevdir. Bu nedenle kurum içi eğitimleri çok fazlasıyla önemsiyoruz. 2 gün sürecek bu eğitimlerimizle de belediye kanunu, İhale kanunu gibi çok geniş anlamda birçok konuda uzman isimlerce eğitimler verildi. Eğitimlerle daha etkin bir şekilde çalışmalarımız devam edecek. Ayrıca Pamukkale Belediyesi olarak birçok projemizde hayata geçiyor. O çalışmalarımız şekillendiğinde ortaya çıkan başarıtüm belediye personelimizin yani hepimizin olacak. Pamukkale İlçesi’nde yaşamak ayrıcalık olacak. Ben eğitimlerimizin hayırlı olmasını diliyorum. Yine belirli aralıklarla kurum içi eğitimlerimiz devam edecek” dedi.