Eğitim-Bir-Sen Denizli Şubesi, olağan genel kurulunu gerçekleştirdi.  Mevcut Başkan Şükrü Kolukısa, güven tazeleyerek tekrar başkan seçildi. Kolu kısa, “Bundan 22 yıl önce yedi inanmış adamın diktiği körpe filiz, bugün tüm Anadolu’yu saran, kucaklayan gölgesinde insanını ağırlayan ulu bir çınara dönüşmüştür” dedi. 


Halk Eğitim Merkezi konferans salonunda gerçekleştirilen olağan genel kurula Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ali Değirmenci, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Eğitim Bir-sen Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Çakırcı, Memursen İl Temsilcisi Osman Tavşan, çok sayıda sendika yöneticisi ve Eğitim Bir sen Denizli Şubesi üyeleri katıldı. Mevcut Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Şükrü Kolukısa,  tek listeyle girdği seçimlerde üyelerinin güven oyunu alarak tekrar başkan seçildi. Kolukısa’nnı yönetimi ise şu isimlerden oluştu, “Feyzullah Öselmiş, Kazım Tefçi, Ferudun Sarıkavak, Erdoğan Karadirak, Metin Cami ve Muhammet İkbal Yıldız.”

22 YILLIK DEV BİR ÇINAR

4.’nci Olağan Genel Kurullarının şehre , eğitim çalışanlarına ve sendikaya hayırlı olmasını dileyerek bir konuşma yapan Kolukısa, “Eğitim-Bir-Sen, Mehmet Akif İnan’ın ‘Türkümüz dünyayı kardeş bilendir/Gökleri insanın ortak tarlası’ dizelerindeki kuşatıcılıkla 14 Şubat 1992’de kabına sığmayan yaralı bir bilinçle Allah’ın ayetlerine sığınarak yola çıkmış, ülke sevgisine meftun, millet iradesine karşı hazırun bir insiyakle, 76 milyonun kardeşliğini hedefleyen, özelde eğitim çalışanlarının genelde ise milletimizin hak ve menfaatlerini, insanlığın huzurunu önceleyen, zulmün dim dik karşısında, mazlumun hemen yanı başında bir teşkilattır. 
Bizler, bu inanç ve bilinç ile yola çıkmış, sayısal çoğunluklara aldanmamış, davasını nicelikle kabartmış iri bir sendika değil, nitelikle yoğurmuş büyük sendika olmak yolunda üye sayımız kaç olursa olsun, kuruluş felsefesine sadık kalmış, özlük ve özgürlük mücadelesini hakkıyla yerine getirmede rüştünü ispat etmiş bir teşkilatız. Sadece üyelerinin sorunlarına değil, ülkesinin ve insanlığın problemlerine de duyarlı, kıblesi belli, dümeni sağlam, iradesi hep teyakkuzda teşkilatımızın 14 Şubat 2015’te 23. kuruluş yıldönümünü İnşallah hep beraber kutlayacağız. Bundan 22 yıl önce yedi inanmış adamın diktiği körpe filiz, bugün tüm Anadolu’yu saran, kucaklayan gölgesinde insanını ağırlayan ulu bir çınara dönüşmüştür. Ben bu vesileyle gecesini gündüzüne katan, adanmışlık örneği ile Eğitim-Bir-Sen ailesini güçlü kılmak için ter döken, emekleri ve fedakârlıkları karşısında saygıyla eğildiğim bütün arkadaşlarımıza, teşkilatımızın yöneticilerine, ilçe ve işyeri temsilcilerimize, bütün üyelerimize teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.