Merkezefendi Belediyesi tarafından yapılan park, yarın (27 Mayıs 2015) 18:00’de Özay Gönlüm Meydanı’nda düzenlenen törenle hizmete girecek.
Şehrin işlek bölgelerinde araçlara takılarak hayatlarını tehlikeye atan gençlere yönelik hazırlanan Skatepark projesinde sona gelindi. Yaklaşık 2 haftada yapımı tamamlanan Skatepark sayesinde artık gençler adrenalini güvenli bir ortamda yaşayacak. Yarın (27 Mayıs 2015) 18:00’de protokolün de katılımıyla
Kay kay havuzlarının ve rampalarının bulunduğu 2 bin metrekarelik Skatepark’ın Denizli’ye hayırlı ve uğurlu olmasını dileyen Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, sosyal sorumluluk projelerinin artarak devam edeceğini söyledi.

“Ege bölgesinin ilk ve tek Skatepark’ını yapma sözü vermiştik. Yoğun çalışmaların ardından projemizi tamamladık. Gece-gündüz çalışarak projemizi en kısa sürede tamamladık.  Artık çocuklarımız yollarda otobüslerin arkasına tutunarak kaymak zorunda kalmayacak. Buraya gelecekler güvenli bir şekilde adrenalini yaşayacaklar. Kay kay  havuzlarının, rampaların ve modüllerin olduğu bir imkan bulacaklar. Merkezefendi ilçesi güzelleşmeye devam edecek. dedi.