Sinpaş AquaCity projesi, sadece Denizli’nin değil Ege Bölgesi’nin en büyük temalı yaşam projesi olarak yükseliyor.  
Köklü tarihi ve hızla büyüyen ekonomisiyle birlikte zengin doğa ve su kaynaklarına sahip Denizli’de, suyla iç içe bir yaşamı yeniden yorumlayan Sinpaş AquaCity projesinde, toplam 210 bin metrekarelik proje alanı içerisinde 4 ayrı yaşam seçeneği yer alıyor.

Konforlu bir yaşam için her detayın düşünüldüğü; modern ve samimi tarzda dekore edilen  örnek daireler, evini kendi dekore etmek isteyenlere de ilham veriyor. 

1+1 Örnek Daire İç Mekan Konsepti… 

Su ve yeşil temalı Aquacity Denizli konut projesinin 55 m2 kullanım alanlı 1+1 örnek dairesi “denizcilik” konseptiyle tasarlandı. Denizciliğe ilgi duyanların zevkine göre dekora edilen evde iç mekân malzemeleri seçilirken de konsepti destekleyen açık renkler ve doğal dokular tercih edildi. Mobilya detaylarının rahat bir yaşam tarzını, aksesuarların ise seyahat tutkusunu yansıtması hedeflendi. Mavi, beyaz ve gri tonlarının ağırlıklı olduğu dairede doğal ahşap, hasır mobilya ve aksesuarlar kullanıldı. 

3+1 Örnek Daire İç Mekan Konsepti…

Ayrıcalıklı bir ev yaşamıyla birlikte, kaliteli sosyal yaşam olanakları sunan Aquacity Denizli konut projesinin 121m2 kullanım alanlı 3+1 örnek dairesi ise “doğa” konseptiyle tasarlandı.
Tek çocuklu bir ailenin ihtiyaçlarına göre dekore edilen evde,  iç mekân malzemelerinin doğanın ton ve dokularını yansıtması hedeflendi. Mobilya detayları sofistike bir yaşam tarzını yansıtırken, kullanılan aksesuarlar ise doğa ve kültür gezilerinden ilham aldı.
Ağırlıkla natürel meşenin yer aldığı iç mekanda, kullanılan bej, kahve ve gri tonlardaki kumaşlar ile ahşap dokusu öne çıkarken, mercan ve sarı renkli aksesuarlar ortama kontrast bir dokunuş kattı.

Sinpaş, Denizli’ye su getiriyor…

Maldivler bölgesinden gelen özel kumlarla oluşturulacak sahilde güneşin ve suyun tadını çıkaracak Denizlililer, AquaBeach’de kumsal evleriyle tanışıyor... Kumsalın yanı sıra, palmiyeleri ve tropik ağaçlarıyla tam bir tropik havanın hakim olduğu AquaBeach’de, çocuklar su kaydırakları ile eğlenirken, tüm aileye açık havada sinema keyfi yaşatacak Aqua Cine’de yıldızların altında film izleme keyfi mümkün.

Uzun ve titizlikle yapılan çalışmalar sonucu Denizlililerin ihtiyaçları tespit edilerek geliştirilen AquaMansion’da, yalı yaşamı ön planda. Bu konseptte, suya sıfır yaşamın ayrıcalığı yalı apartmanları konforuyla buluşuyor. Su kıyısındaki yürüyüş yolları, seyir, kıyı terasları ve suyun ortasında iki adacığa sahip AquaMansion’da ev sahibi olmanın ayrıcalığını yaşayın. 
AquaHomes&Gardens’da ise, göl ve bahçe keyfi bir arada yaşanıyor. Su menekşeleri, nilüferler, su laleleriyle bezeli üç farklı gölüyle lavanta, adaçayı, çilek, böğürtlen gibi birçok ağacı ve bitkiyi barındıran bahçeleriyle mavi ile yeşil bir araya geliyor. Çocuklara ağaç dallarından meyve toplama ve kendi sebzesini yetiştirme olanağı da sunan AquaHomes&Gardens’da, Denizlilileri bir yakada göller, diğer yakada bahçelerle sessiz ve dingin bir yaşam bekliyor…
Projenin dördüncü yaşam konsepti olan AquaTowers’da Denizli’nin en yüksek ve en prestijli residence kuleleri yer alıyor. Denizli için yeni bir ikon haline gelecek kuleler, her türlü ihtiyacın karşılanabileceği Street Mall’daki mağazalar ile iç içe ve çok sayıda sosyal imkânıyla şehrin yeni zirvesi olarak yükselecek.