Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği, “10 Kasım Atatürk’ü Anma Konseri”nde Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün sevdiği şarkılar seslendirildi. Protokol üyelerinin 100. Yıl Atatürk Marşı'nı sahnede birlikte söylediği konsere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.  Konserde adeta duygu seli yaşandı.
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 76. Yılında, “10 Kasım Atatürk’ü Anma Konseri” düzenledi. Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleşen konsere, Denizli Valisi Şükrü Kocatepe ve eşi Sultan Kocatepe, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan, Tugay Komutanı Tuğgeneral Erhan Uzun, PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’nın organize ettiği anma konserinde, Şef Selim Öztaş’ın yönetimindeki konservatuar korosu Atatürk’ün sevdiği parçaları seslendirdi. İki bölümden oluşan ve yaklaşık 3 saat süren konserde zaman zaman duygusal anlar da yaşandı. Münir Nurettin Selçuk’un “Ata’ya Ağıt” adlı eserinin finalinde Atatürk’ün temsil edildiği pandomim gösterisi ve “İzmir’in Kavakları” türküsü sırasında sergilenen zeybek oyunu seyirciler tarafından büyük ilgi gördü. Anma konserinin ikinci bölümünde sahne alan solist Rasim Şohoğlu, Selahattin Pınar’a ait şarkılar seslendirdi.

Gecenin finalinde ise protokol üyeleri sahneye çıkarak koro ile birlikte “100. Yıl Atatürk Marşı”nı söyledi. Anma konseri, Denizli Valisi Şükrü Kocatepe ve Başkan Zolan’ın performans sergileyen sanatçılara çiçek takdim etmesi ile sona erdi.