Kepez Belediyesi, Peygamber Efendimizin (SAV) hayatını ve İslamiyet’in ilk yıllarındaki olayları kendine özgü şiirsel bir dille anlatan şair Dursun Ali Erzincanlı’yı, Antalyalılarla buluşturuyor.
Kepez Belediyesi, seslendirdiği “Naat-ı Şerif”ler ile geniş bir kitlenin sevgisini kazanan sanatçı ve şair Dursun Ali Erzincanlı’nın sahne alacağı “Şiir ve Naat Gecesi” düzenliyor.
Antalyalıların Peygamber Efendimizin sevgisini duygusal bir şekilde yaşayacağı gece, Fatih Tramvay Durağı’nın yanındaki Kepez ormanlarının Meşe Kapısı bölümünde yer alan Arif Nihat Asya Açık Hava Tiyatrosu’nda yapılacak. Ücretsiz olarak organize edilen “Şiir ve Naat” gecesi, 13 Eylül Cuma günü saat 20.30’da başlayacak.
Sanatçının, gecede kendisinin kaleme aldığı, “Peygamber Efendimizin (SAV) hayatını ve İslamiyet’in ilk yıllarındaki olayları anlattığı “Naat”larıyla birlikte; Müslüman Kardeşler Teşkilatı’nın liderlerinden Muhammed El Belteci’nin Şehit olan kızı Esma’ya yazdığı mektubu da seslendirmesi bekleniyor.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de yaptığı açıklamada, Peygamber ve İslam sevgisinin duygusal ikliminin yaşanacağı bu güzel geceye Antalyalıları davet etti.