Denizli Ticaret Odası (DTO) ve Denizli Sanayi Odası'nda (DSO) meslek komitesi seçimleri başladı.
Odanın giriş ve birinci katında oy verme işlemi yapılırken, seçimler için 17 sandık kuruldu. Yoğun katılımın olduğu seçimler için, DTO binası önünde çadır kurularak ikramlar yapıldı.
10 bin 500 üyenin oy kullanabileceği seçimlerde 30 meslek komitesinde 195 meslek komitesi üyesi için oy kullanıldı.Bu kişiler arasından seçilecek 71 kişinin DTO Meclisi'ni oluşturacağı, oluşturulan meclisin de yönetim kurulu ve başkanı belirleyeceği bildirildi.

Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer
de oyunu saat: 10.00'da 15 numaralı sandıkta kullandı. Özer, Denizli'nin ticaret ve sanayisi ile örnek bir şehir olduğunu belirterek, "Burada seçilen arkadaşlarımız 4 yıl boyunca hizmet edecek. Bizler hiçbir zaman Denizli'nin menfaatine olan görevlerden kaçınmayız. Bu seçim inşallah Denizli'ye ve iş dünyasına hayırlar getirsin" dedi.

Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci
de oyunu kullanırken,"Seçimler demokrasinin olmazsa olmazıdır. Bizler de bugün, demokrasini gereğini yerine getiriyoruz. Eksik kalan işlerimizi tamamlayacağız. Buradan çıkacak sonuç Denizli'ye ve iş dünyamıza hayırlı olsun" diye konuştu.