HomeTex, 26-29 Ekim 2016 tarihleri arasında CNR Expo İstanbul'da gerçekleştirildi.
Dünyanın en büyük fuarlarından olan Evteks'in organizatörü İstanbul Fuarcılık A.Ş ile Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (TETSİAD)iş birliğiyle bu yıl 4. kez düzenlenen fuar, yaklaşık 600 firmaya ev sahipliği yaptı.
Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Salih Sarıkaya ve Meclis Başkanı Hüseyin Memişoğlu, fuarda stand açan 40



Denizlili firmayı ziyaret ederek, başarılar diledi. 

Fuar ile ilgili değerlendirme yapan Başkan Uğur Erdoğan,HomeTex’in her geçen yıl daha etkin hale geldiğini gözlemlediklerini belirterek, “Denizli olarak bu fuarda, ev tekstilindeki gücümüzü ve tecrübemizi ortaya koyduğumuzu gördük. Fuarda,Almanya, Fransa, Rusya, İtalya, Kuzey Afrika, Türki Cumhuriyetler ve Orta Doğu ülkelerinin de içinde bulunduğu 92 ülkeden alıcı grubunun olması ilimiz için bir fırsattır.” şeklinde konuştu.
Denizlili firmaların yenilikçi ürünleriyle ön plana çıktıklarını ifade eden Başkan Erdoğan, “Bu farklılık sayesinde firmalarımızın, pazar paylarınıarttıracaklarına inanıyoruz. Denizlili firmalarımızın kaliteli ve yenilikçi ürünleriylemüşteri beklentilerini fazlasıylakarşılayabileceklerini gördük.Fuarın ilimiz ve ülkemiz ekonomisine katkı sağlamasını temenni ediyorum.” dedi.