Denizli Ticaret Odası yönetim kurulu üyeleri ve meclis başkanlık divanı üyelerinden oluşan bir heyet, Denizli İl Emniyet Müdürü Hüseyin Namal’ı ziyaret etti.

Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Necdet Özer, Denizli Ticaret Odası Meclis Başkanı Habib Yıldız, Meclis Başkan Yardımcıları Feridun Fikri Akyol ile Nazmi Çolak, Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Salih Sarıkaya, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Önal, Ahmet Özkan Haybat, Bilal Gören ile Hüseyin Moralıoğlu hazır bulundu.  
Müdür Namal’a “hayırlı olsun” dileklerini ileterek, Türk Polis Teşkilatı’nın 170. kuruluş yıl dönümünü kutlayan Başkan Necdet Özer, “Ülkemizin huzuru için bu köklü teşkilatta görev alan tüm emniyet mensuplarımıza yaptıkları çalışmalar dolayısıyla teşekkür ediyor ve çalışma hayatlarında başarılar diliyorum.” dedi.  
Başkan Özer, Denizli Ticaret Odası faaliyetleriyle ilgili de bilgiler vererek, “Ticaret Odamız, Denizli’nin en büyük sivil toplum kuruluşu konumundadır. Meclisimiz ve yönetimimiz ile Denizli’ye hizmet için çaba gösteriyoruz. Denizli’ye değer katacak projelerde, Emniyet Müdürlüğü ile ortak hareket etmeye hazırız.” diye konuştu.   
Emniyet Müdürü Hüseyin Namal, Denizli Ticaret Odası heyetine ziyaretleri dolayısıyla teşekkür ederek, Emniyet Müdürlüğü çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Denizli huzurlu bir kent olduğuna vurgu yapan Namal, “Biz de bu huzura huzur katmak için buradayız. Sivil toplum kuruluşları ile de iç içe olmaktan memnunuz. Emniyet Müdürlüğü olarak bizlere düşen her türlü konuda yardımcı olmaya hazırız.” şeklinde konuştu.