Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci başkanlığındaki yönetim kurulu, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’yi makamında ziyaret etti. 
Ziyarete DSO Başkanı Müjdat Keçeci’nin yanı sıra Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gültekin Okay Salgar, Yönetim Kurulu Üyeleri Gürsel Özdemir, Mehmet Boyar, Güven Dokumacı, Selim Yaymanoğlu, Samet Tunay Gündüz, Meclis Üyesi Yüksel Arpacı ve Genel Sekreter Zeren Gerelioğlu da katıldı.Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, eski çalışma arkadaşlarının ziyaretinden çok memnun kaldığını belirterek, eski bir meclis üyesi olarak Denizli Sanayi Odası’nın kendisi için özel bir yerinin olduğunu söyledi. Yaklaşık 1 saat süren görüşmede DSO Başkanı Keçeci, DSO’nun mevcut ve planlanan UR-GE ve AB projeleriyle ilgili bilgi verdi. Müjdat Keçeci ayrıca savunma sanayi konusunda DSO tarafından yapılan çalışmaları aktararak Bakan Zeybekci’den bu konuda destek talep etti.
Her fırsatta Denizli’ye uzun zamandır sıfırdan yatırım yapılmadığı konusunu dile getiren Müjdat Keçeci, konuyu Ekonomi Bakanı ile de paylaşarak, “Sayın Bakanımızın sayesinde Denizli’nin 2004 yılından bu yana devam eden bu kısır döngüsünün kırılmasını umuyoruz” dedi. Bu konuda elinden geleni yapacağını belirten Nihat Zeybekci, iş adamlarımızı yurt dışına açmanın önemini vurgulayarak, “Ekonomi Bakanlığı, her zaman iş adamlarımızın yanındadır. Odalar ve ihracatçı birliklerini bilgilendirerek daha fazla iş adamlarımızın Devletimizin desteklerinden haberdar olmasını ve faydalanmasını istiyoruz. Denizli Sanayi Odası’nın, bu konuda kendi kısıtlı bütçesiyle bu zamana kadar çok faydalı projeler gerçekleştirdiğini biliyorum. Bu güzel örnekleri tüm Türkiye’deki odalarımızın ve ihracatçı birliklerimizin uygulaması için Bakanlık olarak çalışmalarımız tüm hızıyla sürecektir’’ dedi.