Denizli Merkezde ve tüm ilçelerde ziyaretlerini bitirdiklerini belirten Denizli Meslekte Birlik Mali Müşavirler Grubu'nun başkan adayı Mali Müşavir Alpaslan Albay, ziyaret edemedikleri az sayıda meslektaş kaldığını bunları da en kısa sürede bitireceklerini ifade etti. Albay, "Odamızın 18-19 Mayıs'ta yapılacak olan seçimli genel kurul çalışmalarını hemen hemen tamamladık. Meslekte birlik ekibi olarak çok güçlü ve tam organize olduk. Planımız dahilinde seçim çalışmalarını yapıyoruz. Bu dönem 23 yıllık makus oda tarihinde bir ilk gerçekleşecek. Meslektaşlarımızdan gelen güçlü değişim talebi ve rüzgarı ile yeni bir döneme başlayacağız. Ziyaretlerimiz esnasında meslektaşlarımız bu enerjimize yoğun teveccüh gösteriyor.

Mesleketaşlarımızın aday olan grup ve kişiler arasında, projesi olan sorunları tespit edip çözümlerini ortaya koyacak olan ekip, Denizli Meslekte Birlik Grubu'dur. Ayrıca şu ana kadar oda çatısı altında, meslek çatısı altında meslekle ilgili her türlü sorunun tespitini ve çözüm önerilerini ortaya koyan, elinde gerçekçi, üzerinde çalışılmış projesi olan tek ekip olmanın avantajı ile oda seçimlerinde meslektaşımızın teveccühü ile iş başına getirileceğimizi ümit ediyoruz." dedi.

Alparslan Albay, meslektaşlarından değişim taleplerini yüksek sesle dile getirmelerini ve genel kurula her ne olursa olsun katılmlalarını istedi.