Denizli Down Sendromu Derneği’nin yöneticileri yeni göreve başlayan İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz'u makamında ziyaret etti. 
Ziyarete Dernek Başkanı Hayrettin Çakmak, yönetimi kurulu üyeleri ile kurucu üyelerden olan Maarif Müfettişi Aydın Yıldız, Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Kerim Aydemir, Şenay Öztürk Anaokulu Müdür Yardımcısı Dilek Çakın, kamu emeklisi Yücel Çakmak ile serbest meslek sahibi Nazmi Kaplan katıldı. Dernek yöneticileri ziyarette Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz'a yeni görevinde başarılar dileyerek dernek çalışmaları hakkında bilgi verdiler. 
Dernek Başkanı Hayrettin Çakmak, Amaçlarının Down sendromlu bireylere sağlıklı, bağımsız, üretken, mutlu ve toplumla iç içe bir yaşam kurabilmeleri için gerekli yaşam becerilerini kazandırmak, toplumun Down sendromlularla ilgili farkındalıklarını arttırmak, Down sendromlu bireylerin ailelerine yönelik eğitici ve destekleyici çalışmalar yaparak Down sendromlu bireyler ile ailelerinin günlük yaşamda karşılaştıkları engellerin ortadan kaldırılması için mücadele etmek olduğunu söylediler.
Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, daha önceki müdürlük döneminde tüm engellilere yönelik olarak yaptıkları çalışmalardan örnekler vererek bundan sonra da engellilerin ve ailelerinin yanında olmaya devam edeceğini, özellikle engellilerin eğitimi konusunda çok hassas olduklarını ve bu konuda yaşanabilecek her türlü problemde dernekle birlikte çözüm odaklı çalışarak yanlarında olmaya devam edeceğini ifade etti.