Burdur’da 4 yıl önce evlenen çift, dördüz bebek sahibi olunca büyük mutluluk yaşadı. 
Burdur’da 4 yıl önce birbirlerini severek evlenen Mehmet-Süheyla Özekinci çifti, 4 yıl boyunca bebek sahibi olmak istedi. Bir süre bebekleri olmayan çift, 8 ay önce üçüz bebekleri olacağını öğrendi. Bu sırada doktor kontrollerini aksatmayan Süheyla Özekinci (23), 2.5 aylıkken bebeklerin dördüz olduğunu öğrendi. 
O günden bu yana doktor kontrolünde bebeklerinin sağlıklı doğması için çabalayan çift, sonunda muratlarına erdi. 30 haftalıkken Denizli Cerrahi Hastanesi’ne yatan Süheyla Özekinci’nin dördüz kız bebekleri oldu. Kiloları 900 gram ve bir kilo 100 gram arasında değişen dördüz bebekler, yenidoğan bakım ünitesinde kuvözde tutuluyor. Mehmet-Süheyla Özekinci çifti yeni doğan bakım ünitesinin önünden bir saniye olsun ayrılmazken, bebeklerini kucakları alacakları günü merakla bekliyor.
Yeni doğan bakım ünitesinde heyecanla beklediklerini belirten anne Süheyla Özekinci, "Hamileliğim rahat geçti. Bu çok güzel bir duygu. Dördüncü yılımızda dördüz bebeğimiz oldu. 2.5 aylıkken dördüz olacağını öğrendik. Önce şaşırdık ancak daha sonra daha da mutlu olduk. İsimlerini Rabia, Rümeysa, Fatma, Melahatnur koyduk. İkisi annemlerin ismi zaten. Diğerlerini de kendimiz bulduk. Bize bu bebekler düşer dediler. Biz her şeye rağmen katlandık ve bebeklerimize kavuştuk. Bebek hasretimiz dindi. Çok mutluyuz" dedi.
Bebeklerine kavuştukları için çok mutlu olduklarını kaydeden baba Mehmet Özekinci ise, "Babalık duygusu anlatılmaz yaşanır. Allah bana dördüz kız babası olmayı nasip etti. Durumumuz zor ancak bebeklerimize bakacağız. Onları her gördüğümde çok mutlu oluyorum. Her şey onlar için" diye konuştu.
Doktorlar da bebeklerinin durumunun iyi olduğunu söyledi.