Denizli Belediyesi tarafından bazı dolmuş hatlarının güzergahlarının değiştirildiğini hatırlatan Denizli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Köksal Semerci, güzergâh iptal davasını kazanan 4 minibüs hattının bugünden itibaren eski güzergahlarında çalışmak için talepte bulunduklarını açıkladı. 
Denizli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Köksal Semerci, güzergah iptal davasını kazanan 4 minibüs hattı eski güzergahlarında çalışmak istediklerini söyledi. Semerci, “Odamıza baş vuran İncilipınar, Tekkeköy, Fakülte ve 1200 Evler dolmuş şoförleri Pazartesi gününden itibaren eski güzergahlarına döneceklerini belirtti” dedi. 
Başkan Semerci, “Denizli Belediyesi “Trafik komisyonu” tarafından 19.10.2012 tarihinde 41 sayılı karar ile şehir içi hat minibüslerinin bir çoğunun “Hat Güzergahları” değiştirilmişti. Bu değiştirme kararına, İstiklal İncilipınar(P.Üniversitesi), Tekkeköy, Fakülte-Çamlık ve 1200 Evler, minibüsçüleri söz konusu hat değişikliği konusunda İptal davası açmıştı. Denizli İdare mahkemesini 2014/131-132-133-134 ve 135 sayılı kararı ile  Belediye Trafik komisyonu kararını iptal etmesi üzerine söz konusu hat çalışanı üyelerimiz Oda başkanlığımıza bir yazı yazarak, 10 Mart Pazartesi günü eski güzergahlarından geçme kararı aldıklarını, kararlarından dönmeyeceklerini söylediler” açıklamalarını yaptı.