Denizli'nin Serinhisar İlçesi'nde doğan 90 yaşındaki uzman doktor doğup büyüdüğü ilçedeki Atatürk Ortaokulu'na 20+1 Bilişim Teknolojileri sınıfı yaptırdı.

Doktor Ali Nuri Özdemir ve eşi Mübeccel Özdemir'in adının verildiği sınıfın açılışına Serinhisar Kaymakamı Hakan Alkan, doktor Ali Nuri Özdemir ve eşi Mübeccel Özdemir, çocukları, Serinhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Kabukçu, ilçe protokolü ve öğrenciler katıldı. Açılışta eğitimci bir aileden geldiğini söyleyen hayırsever Ali Nuri Özdemir, "Eğitimci bir aileden geliyorum ve ilçemdeki okullara hizmet etmekten gurur duyuyorum. Bu tür eğitim hizmetlerine ömrüm el verdikçe devam edeceğim. Okulumuza ve ilçemize hayırlı olsun" dedi.

Serinhisar Kaymakamı Hakan Alkan ise,"Halkın bilinçlenmesinde, öğrencilerin çağdaş ve kaliteli eğitim görmesinde teknolojik yatırımlar son derece önemlidir. Bugün hayırsever vatandaşımızın yaptırmış olduğu bilişim teknolojileri sınıfını açarak en iyi yatırımı yapmıştır. En iyi yatırım eğitime ve gençlere yapılan yatırımdır. Bu desteğin diğer hayırsever vatandaşlara da örnek olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.