Söke şehir merkezinde meydana gelen kaza ucuz atlatıldı. Kubilay Caddesi’nden Aydın Caddesi’ne dönüş yapmakta olan Ayşe Nisa E. Yönetimindeki 06 BC 941 plakalı otomobil Atatürk Şehir Parkı’na uçtu. 
Aracın Atatürk Parkı’na uçtuğu alanda Aydıngaz şirketine ait doğalgaz kontrol istasyonunun bulunması nedeniyle faciaya teğet geçildi. 
Kaza gece saatlerinde meydana geldi. Söke Fakültesi Yüksek Hemşirelik bölümünde öğrenci olduğu öğrenilen sürücü Ayşe Nisa E., ilçenin Atatürk Parkı yanındaki Kubilay Caddesi’nden Aydın Caddesi’ne dönüş yapmak istedi. Bu sırada direksiyon hakimiyetini kaybeden genç bayan sürücü kendisini otomobili ile Atatürk Parkı’nın çiçeklikleri arasında buldu. Atatürk Parkı çevresinde bulunan korkulukların ve bir ağacın kırıldığı görülürken; alanda doğalgaz dağıtım şirketine ait kontrol istasyonu sıyırıp geçen otomobil, adeta büyük bir faciayı da teğet geçti.
Kazayı hafif yaralarla atlatan sürücü Ayşe Nisa E. 112 Acil Servis Ambulansı ile Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Söke Belediyesi İtfaiye ekipleri ve Emniyet ekiplerince gerekli tedbirlerin alındığı kaza mahallinde yol bir süre trafiğe kapalı kaldı. Kazada ciddi bir yaralanma ve can kaybının olmaması teselli kaynağı oldu.