Denizli İnternet Medyası Derneği Yönetim Kurulu, AK Parti ve CHP İl Başkanlarını ziyaret etti.

Denizli İnternet Medyası Derneği, kuruluşunun ardından ilk ziyaretini demokrasinin temel taşı olan siyasi partilere gerçekleştirdi. Dernek Başkanı Eroç Uçkan ve yönetim kurulu üyeleri Mutlu Kelişti, İsmail Çegeli, Yunus Bayraktar ve Mustafa Karapınar ilk ziyareti AK Parti İl Başkanlığına yaptı.

Başkan Uçkan burada, internet medyasının içinde bulunduğu sorunların her geçen gün arttığına dikkati çekti. Vergi mükellefi olduklarını ve istihdama katkıda bulunduklarını ifade eden Uçkan, internet medyasının basın yasasına dahil edilmesinin kendileri için hayati önem taşıdığını söyledi.

Ak Parti Denizli İl Başkanı Avni Örki de, internet medyasının her geçen gün büyüyerek medyada önemli bir yol kat ettiğini belirterek, hükümetin internet medyası ile ilgili bir taslağı olduğunu, bunun üzerinde çalışıldığını söyledi. Örki, bu taslağın en kısa sürede yasalaşması için kendilerinin de bu işin takipçisi olacaklarını söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu da, bu yasanının çıkması için parlamentodaki milletvekilleri aracılığıyla bu yasanın Türkiye Büyük Millet Meclisi gündemine taşıyacaklarını söyledi.