Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Pamukkale Belediye Başkan adayı Ümit Bahtiyar, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Bahtiyar, seçim çalışmaları çerçevesinde Organize Sanayi Bölgesindeki tekstil ve mermer fabrikalarında çalışanlarla bir araya geldi.
Bahtiyar yaptığı konuşmada, Denizli’nin lokomotif sektörünün tekstil olduğunu belirterek, “Tekstil sektörü emek yoğun bir sektör. Yani bu sektörde bayan çalışanlarımız daha fazla. Bir çoğunuzun çocuğu var. İşinize gelirken çocuklarınızı ya para karşılığı bir bakıcıya, ya da bir yakınınıza bırakıp geliyorsunuz. Göreve geldiğimizde bu sorunu tamamen ortadan kaldıracağız.  Belediye olarak her mahallede ücretsiz kreş açacağız” dedi.
Denizli’nin sanayi ve tarımın yanında aynı zamanda turizm şehri olduğunu kaydeden Bahtiyar, “İlimize her yıl 2-2.5 milyon civarında turist geliyor. Bunların özellikle Pamukkale Ovasında yaşayan insanlara bir katkısı var mı? yok. Biz öncelikle ilimize gelecek turistlerin daha fazla kalmamaları, ve turizm gelirinin tabana yayılması için projeleri devreye sokacağız. Bunun için de termal ve sağlık turizminin önünü açacağız. Görev yaptığımız 5 yıllık süreçte hedefimiz 10 milyon turist çekmek” diye konuştu.
İlçedeki ekonomik dönüşümün sağlanması için girişimcilerin işini kolaylaştıracaklarını ifade eden Bahtiyar,  “30 Mart’ta bize yetki verirseniz bir kere kenar mahalle kavramını ortadan kaldıracağız. Dar gelirli vatandaşlarımızın yaşadığı bölgeler başta olmak üzere ekonomik anlamda dönüşümün sağlanması adına belediye olarak girişimcilere tam destek vereceğiz. Her geçen gün yenilenen bilgiye ayak uydurmak için mesleki eğitim kurslarına ağırlık vereceğiz. İlçemiz, el emeklerinin yanında geleneksel ürünleriyle de öne çıkmaktadır. Oluşturacağımız fuar alanlarıyla geleneksel ürün pazarları kuracağız” dedi. Bahtiyar’ın konuşmasını dikkatle dinleyen işçiler zaman zaman alkışlarla destek verdiler.