Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, 2013 yılının başında Denizli halkı ile paylaştıkları projelerin hız kesmeden devam ettiğini belirterek, Denizli'nin adeta bir şantiyeye döndüğünü, yatırımların tamamlanmasıyla şehrin farklı bir boyuta geçeceğini söyledi. 
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, yapımı süren yatırımları yerinde inceliyor. Belediyeye bağlı birimlerin yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Başkan Zolan, ‘’Göreve geldiğimiz günden bugüne ilimiz için öncelik arz eden konularda çalışmalarımıza başlayarak hizmetlerimize devam ediyoruz. Yol, asfaltlama, kanalizasyon gibi rutin çalışmalarımızın yanı sıra içme suyu, yeni açılan cadde ve sokaklar, hizmete giren parklarımız, otogar, AK Vadi, Sevindik Vadi, kapalı spor salonları, kapalı ve açık yüzme havuzları, Bağbaşı yolu düzenlemesi gibi her biri kendi kategorisinde önem arz eden önemli yatırımlarımız arasında yerini aldı. Şehrin genelindeki mahallelerimizin cadde ve sokaklarının asfaltlanması, kaldırım çalışması, kilit parke döşemesi ve parklarımız, şehrin farklı bölümlerinde altyapı, asfaltlama ve parklar, vadi projeleri kısacası şehrin dört bir yanında hizmete konulan ve devam eden projelerimiz sayesinde Denizli adete şantiyeye döndü. Bu projelerimizin hizmete sunulmasının ardından Denizlimiz bir dünya kenti olma yolunda önemli bir adım daha atacak’’ dedi.
Denizli'nin büyük köyden büyükşehire doğru emin adımlarla geldiğini kaydeden Başkan Zolan, ‘’Şehrimizde gözümüzün gördüğü her ne güzellik varsa 2004 yılından bu yana hizmet destanları yazan kadronun çalışmaları ile oldu. Tabi şu da bir gerçek ki, bu güzellikleri vatandaşlarımızla birlikte başardık. Onların desteği bize güç ve cesaret verdi, ortaya da çoğu ilk olan eserler ortaya çıktı. Çok şükür verdiğimiz sözden daha fazlasını yaparak vizyon kent hedefine kısa sürede ulaştık. Şimdi ise dünya kenti Denizli için de şehrimizi şantiyeye çevirdik. Vatandaşlarımızın sayesinde bu hedefimize de ulaşacağız. Ben bu vesileyle dünya kenti Denizli için katkı koyan tüm vatandaşlarıma teşekkür ediyorum. Yakında büyük projelerimiz birer birer hizmete girecek. Göreceksiniz yakın bir süre sonra Denizli farklı bir boyutta, farklı bir kulvarda yerini alacak. Biz buna inandık ve bunun için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz’’ dedi.
2014 YATIRIM YILI OLACAK-
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, 137 yıllık Denizli Belediyesi'nin son bütçesinin 565 milyon lira olarak öngörüldüğünü hatırlatarak, ‘’Bütçemizi 565 milyon lira olarak ön gördük. Bütçede yatırımların artmasına hız verdik. Seçim öncesi yatırım mı yapılır diye eleştiriler geldi. Amacımız, görevde kaldığımız süre içerisinde 1 fazla eseri Denizli'de yaşayan vatandaşlarımızın hizmetine sunmaktır. Bu nedenle yatırıma ağırlık veriyoruz. Her yıl bütçede yatırımların oranı gittikçe artmaktadır. 3-5 yıl öncesine kadar bütçenin yüzde 40'ı yatırıma ayrılırken 2014 bütçesinde yatırımların oranı yüzde 56'ya ulaştı. Bu rakam son 10 yılın yatırıma ayrılan ödenek açısından en büyük rakamıdır. Bu da Denizli’nin gelmiş olduğu noktayı açıkça ortaya koyuyor. Denizli olarak hedefimiz şehirlerin yarıştığı bu yüzyılda bir dünya kenti olmak. Bunu da mutlaka başaracağız'' diye konuştu.