Denizli Tekstil ve Giyim Sanayicileri Derneği (DETGİS) yönetim kurulu üyeleri, Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer’i ziyaret ederek, karşılıklı görüş alışverişi yaptı. 
Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer, DETGİS’in çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek, Denizli adına güzel faaliyetlerde bulunması dolayısıyla başta DETGİS Başkanı İsa Dal olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Denizli Ticaret Odası olarak bütün sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği yaptıklarını, bu çerçevede DETGİS ile de güzel projelere imza attıklarını dile getiren Özer, bundan sonra da dernekle ortak işbirliklerini arttırarak devam ettireceklerini belirtti. Markalaşmanın önemine de değinen Özer, Denizli’nin tekstil alanında her zaman var olmaya devam edeceğini, özellikle teknik tekstil ve Ar-Ge çalışmalarına ağırlık verilmesi gerektiğine işaret etti.  
DETGİS Başkanı İsa Dal ise Denizli Ticaret Odası’na destekleri dolayısıyla teşekkür ederek, Ticaret Odası’nın desteği ile dernek olarak birçok projeyi gerçekleştirdiklerini, bundan sonra da birlikte hareket etmekten memnuniyet duyacaklarını ifade etti. Denizli’nin 20 yıl sonrasında da tekstil ile anılacağını söyleyen Dal, “Artık şehrimiz tekstil konusunda üretim üssü olmalı ve kullandığı teknoloji ile adeta bir merkez konumuna gelmelidir. Burada önemli olan marka, tasarım ve Ar-Ge çalışmalarıdır. Bu tür çalışmaları gerçekleştirdiğimizde ilimiz tekstil alanında bundan sonraki yıllarda da varlığını devam ettirecektir.” dedi.