Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, Denizli Tekstil ve Giyim Sanayicileri Derneği (DETGİS) Başkanı Mustafa Koltuksuz ve yönetim kurulu üyeleri, Avrasya Yönetici Sanayici ve İşadamları Derneği (AYSİAD) Başkanı Hüseyin Erikler ve yönetim kurulu üyeleri ile Denizli Erzurumlular Derneği Başkanı Yakup Odunkesenler ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyaretlerde, dernek başkanları Başkan Erdoğan’a hayırlı olsun dileklerini aktararak, Denizli Ticaret Odası ile çeşitli projeler gerçekleştirebileceklerini ifade ettiler.  

Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan ise ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, sosyal sorumluluk projelerini önemsediklerini söyledi. Denizli’de sivil toplum kuruluşlarının her geçen gün geliştiğine dikkat çeken Erdoğan, “Denizli Ticaret Odası olarak katma değeri yüksek yatırım sağlayabilecek yerli ve yabancı üreticileri ilimize kazandırmak istiyoruz. Bu kapsamda da yasal görevlerinin yanısıra Denizli Ticaret Odamızı, sosyal sorumluluğun bir gereği olarak Ar-Ge merkezi gibi faaliyete geçirmeyi planlıyoruz.” dedi.