Denizli Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Denizli'de yapılan çalışmaların ardından Ramazan Çelikkol'a ait Kuşpınar Mahallesi'ndeki ev için sabah saatlerinde yıkım çalışmaları başladı.
Daha önce Akköy ilçesindeki bir okulun yıkıldığı proje kapsamında ilk defa kişiye ait bir evin yıkılması için çalışma yapıldı.

Yıkım için Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nde görevli memurlar hazır bulunurken, itfaiye ekipleri toz bulutunu engellemek için yıkımda görev aldı. Evin sahibi Ramazan Çelikkol'un da izlediği yıkımda, iş makinelerinin darbeleriyle evin yıkımına başlandı. Üç katlı

binanın balkon ve pencere kısımları yıkılırken, itfaiye ekipleri binaya su sıktı. Bazı pencerelerde bulunan camlar

gazeteciler ve vatandaşlar tarafından taş atarak kırıldı.

Çevre ve Şehircilik İl Müdür Yardımcısı Serkan Yolmaz, Denizli'de 14 bina için yıkım başvurusu yapıldığını söyledi. Beş

binanın yıkılması için karar alındığını belirten Yolmaz, şöyle konuştu: "Bu bina, Denizli merkezinde yıkılan kişiye ait ilk bina. 1972 yılında yapılmış, 3 kattan oluşuyor. Bodrum katı yığma, diğer katları karma olarak yapılmış. Lisanslandırılmış kuruluş tarafından riskli yapı tespiti yapılarak müdürlüğümüze başvuruldu. 14 binanın başvurusu yapıldı. Daha önce Akköy'de 1 okul yıkıldı. Bundan sonra Denizli'de münferit olarak başvuranların tespitleri Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından yapılacak.