Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali İpek Denizli’nin her konuda küme düştüğünü belirterek, başkan seçildiğinde Denizli’yi şaha kaldıracağını söyledi. 
Milliyetçi Hareket Partisi Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali İpek, seçim bürosunda gazeteciler ile bir araya gelerek seçim çalışmalarını ve gündemi değerlendirdi. Bu güne kadar yaptığı seçim çalışmalarında ve ziyaretlerinde elde ettiği verilerle Denizli’ye bugüne kadar hiçbir şeyin yapılmadığını gördüğünü ifade eden İpek, “Denizli’ye hiçbir şey yapılmamış. Köylerde, beldelerde kilit taşı döşemekten başka hiçbir şey yapılmamış. Köylere ve ilçelere otobüs duralarıyla kilit taşından başka hiçbir şey yapılmamış. Yazık değil mi bu insanlara. Bunu gidip görenler bilir, gitmeyenler bilmez ve görmez” dedi.
Denizli’de istihdam ve yapılan projeler konusunda açıklamalarda bulunan İpek, “Ben buradan Denizli’ye çağ atlattık diyenlere cevap vermek istiyorum. En kolay gösterge diğer illere teşvik var, Denizli’ye yok. Yatırımcılar hep diğer illere yatırım yapıyorlar. Bir de istatistiklere bakalım. 2001 ile 2013 arasındaki Denizli kendisiyle aynı durumda olan diğer ilerlerin nasıl gerisinde kaldı. 2001 yılında Denizli’de sigortalı çalışan sayısı, 88 bin iken 2013’te 182 bin oldu. 2001’de Denizli’nin altında sigortalı çalışan sayısına sahip olan Gaziantep 2013 yılında bu sayı 254 bine, Kayseri’de 209 bine yükseldi. Peki Denizli’nin neden yükselmedi. Çünkü yatırım olmadı” dedi.
Bugüne kadar Denizli’de yapılan çalışmaların göz boyama olduğunu ifade eden Ali İpek, “Televizyonlara çıkıp açıklamalar yapıyorlar ve Denizli’de işler bitmiş gibi sıra Hakkari’ye geliyor. Çardak Organize Sanayi Bölgesi’ne bir çivi bile çakılmadı. Bunların yaptıkları sadece göz boyama” şeklinde konuştu.