Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Ali İpek, Denizli’yi ilçeleri ile birlikte yeniden markalaştıracaklarını söyledi. 
Denizli’deki ilçelerin kendilerine has ürünleri ve pazarlama stratejileri olduğunu söyleyen Ali İpek, daha önce kendi imkanları ile markalaşmaya çalışan ilçelerin artık Büyükşehir vasıtasıyla daha da önemli bir pazara çıkacağını vurgulayarak, “Bu süreçte Denizli’nin tüm ilçelerini marka haline getirip, diğer illerin ilçeleri ile yarışabilecek konuma getireceğiz” ifadelerini kullandı. Projeleri içinde yer alan ilçe kültür ve doğa turizminin markalaşma konusunda büyük katkı sağlayacağını ifade ederek, “Çevre illerden, hatta büyük kentlerden daha da ötesi yurt dışından gelecek misafirlerimizi ağırlayacağımız bu turizm projesi kapsamında, her ilçe kendi vizyonunu oluşturup, geleceği için önemli katkılar sağlayacak gelirler elde edecek. Bu proje sayesinde tüm ilçeler kendi özellikleri ile tanınan ve markalaşan ilçeler haline gelecek. Bunu başaramamak için hiçbir neden yok. Her türlü imkan var. Her türlü alt yapı ile kültür, tarih ve doğa mirası var” dedi.
Tavas ve beldelerinde seçim çalışmalarını yürüten MHP Büyükşehir Adayı İpek, “Bizi kimse başkalarıyla karıştırmasın. Başkaları yandaşlarıyla zengin olup, kazandıkları paraları ayakkabı kutularında saklarken, biz vatandaşı zengin edeceğiz. Bizim tek yandaşımız var o da vatandaşımız” şeklinde konuştu.