Pamukkale’si, tarihi antik kentleri, sağlık turizmiyle adı öne çıkan Denizli, tanıtıma çıkıyor. Denizli Turistik Otelciler ve İşletmecileri Derneği (DENTUROD) Başkanı Gazi Murat Şen, dünya genelinde Denizli’yi daha iyi tanıtarak yabancı turist sayısını artırmak için ciddi bir çalışma yürüttüklerini duyurdu. 

Turizm sektöründe Denizli’de önemli çalışmalara imza atan DENTUROD  olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Laodukya Otel’de gerçekleştirilen genel kurulda mevcut Başkan Gazi Murat şen tekrar başkan seçilirken, yönetim kurulu ise Faik Pişkin, Şeref Karakan, Ahmet Başoğlan ve Erkan Ceylan’dan oluştu. 

HEDEF DÜNYADA TANITIM
Son bir yılda içinde Denizli’nin turizm potansiyelini artırmak için önemli çalışmalara imza attıklarını belirten DENTUROD Başkanı Gazi Murat Şen, hem sektörün sorunlarına çözüm bulurken hemde dünyada Denizli’yi tatınıt atağına geçeceklerini belirtti. 
Şen, “ Başarılı bir genel kurulu geride bıraktık. Tüm katılımcı meslektaşlarıma, sektör temsilcilerine ve üyelerimize teşekkür ediyorum. Son  yıllarda  ciddi bir yeniden yapılanma süreci geçirdik. Bundan sonraki önceliğimiz tüm Denizli bölgesinin’nın daha iyi tanıtılması, pazarlanması ve otelcilerin sorunlarına eğilmek. Ana hedef dünyada Denizli’nni tanıtımını yaparak gerçek turizm pastasından denizli’nin hek ettiğini almasını sağlamak. Ayrıca, sektörün kalitesinin yükseltilmesi açısından dernek yönetimi olarak bundan sonraki dönemde de daha yoğun şekilde çalışacağız ve sektörümüz adına projeler geliştirmeye ve uygulamaya devam edeceğiz” dedi.