Acıpayam’da düzenlenen mitinge katılan Milliyetçi Hareket Partisi Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ali İpek, tüm belediye başkan adayları arkadaşları ve vatandaşlarla birlikte Denizli’yi yönetmeye talip olduklarını söyledi. 
Denizli’nin artık sıradan bir şehir olmayacağının altını çizen Milliyetçi Hareket Partisi Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ali İpek, Denizli’yi Denizlililer ile birlikte yönetmeye talip olduklarını söyledi. Kendisi ve diğer 19 aday arkadaşının Denizli’ye hizmet edebilmek için verdiği mücadelenin, aynı zamanda ülke siyaseti içinde büyük önem arz ettiğini ifade eden İpek, “Bizler, sadece 20 kişilik başkan adayları ekibi değiliz. Biz 1 milyon kişinin yaşadığı Denizli ile birlikte bir bütünüz. Biz önce Denizli sloganı ile yola çıktık ve bu yolda insana verdiğimiz değeri gösteren önemli projeleri halkımıza tanıttık. Şimdi artık karar verme zamanı onlarda. Yalana, dolana, talana dur demek istiyorsanız, adres belli. Sandığa gittiğinizde üç hilalin üzerine evet mührünü basın, hem şehriniz için, hem geleceğiniz için hem de aileniz için bir adım atın” dedi.
Yoğun bir katılımla gerçekleşen mitingde, Denizli’ye sadece hizmet değil çağdaş yaşam standartlarını da getireceklerini ifade eden Ali İpek, “Yaşadığınız ilçelere bir bakın. Alt yapısı ne durumda. Siz verilmesi gereken değer bu mu? İlçelerde, aileniz ile birlikte vakit geçirebileceğiniz neresi var? İşsizlik yüzünden ilçelerinizden, köylerinizden ayrılıp göç eden ne kadar akrabanız var? Toprağınız eskisi gibi verimli mi? Ürünlerinizi istediğiniz gibi satabiliyor musunuz? Çocuğunuza her istediğini alabiliyor musunuz? Artık bu sorular sorulduğunda vereceğiniz cevap belli. Biz size layık olduğunuz yaşam koşullarını sağlayacağız. Yapacaklarımız ortada. Artık karar sizin” dedi.
Bazı partilerden vatandaşın evine gidip, çeşitli hediyeler verildiği, hatta para bile teklif edildiğini söyleyen İpek, “Bunlar kapınızı çalıp, sizin paranızla aldıkları hediyeleri size hediye etmeye kalkıyorlar. Bunlar bu kadar çaresiz. Bunlar bu kadar menfaat düşkünü. Bunlar sizin oyunuzu satın almaya çalışıyorlar. Sizin de bu densizlere vereceğiniz cevap belli. Hadi oradan hadi. Bizim oyumuz satılık değil diyeceksiniz. Diyeceksiniz ki sizlerin oyunuzun satılık olmadığını anlasınlar” dedi.