Türk tarihinin en önemli zaferlerinden birisi olan ve düşman işgaline son verilen gün olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 92. Yıldönümü Denizli’de coşkuyla kutlandı. 

Yurdun dört bir tarafının kuşatıldığı, işgalci güçlerin modern ve zengin askeri teçhizatının adeta gövde gösterisi yaptığı o dönemde, özgürlük mücadelesi verdi Türk Milleti. Tüm olumsuzluklara rağmen birlik ve beraberlik duygularıyla kenetlenen Türk milleti ve Mehmetçik, yokluğu kanlarıyla  yoğurdu,  özgürlük nidalarıyla zafer üstüne zafer kazandı. Bugün ise Türk Ordusu'nun, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün komutasında düşmana son ve en ağır darbeyi indirerek vatan topraklarından söküp attığı ''Büyük Taarruz''un 92. yıldönümü. Dillere destan bu zafer günü  tüm yurtta olduğu gibi ilimizde de törenlerle kutlandı. Valilik önündeki Atatürk anıtına çelenk konulmasının ardından Vali Abdülkadir Demir, makamında tebrikleri kabul etti. Tebrikatın ardından Gazi Bulvarı’nda geçit töreni düzenlendi. Geçit resmi öncesinde Vali Abdülkadir Demir, 11. Motorlu Tugay Komutanı Tuğgeneral Erhan Uzun ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, araçla halkın bayramını kutladı.
Kutlama törenlerine Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Vali  Abdülkadir Demir, AK Parti Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel, CHP Denizli Milletvekili Adnan Keskin, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve 11. Motorlu Tugay Komutanı Tuğgeneral Erhan Uzun, kamu kurumları, siyasi partiler ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile vatandaşlar katıldı. Tankçı Kurmay Yüzbaşı Adem Altındağ, günü anlamına ilişkin bir konuşma yaptı. Protokolün yerini almasıyla birlikte geçit başladı. Askeri birlikler, kamu kurumları ile sivil toplum örgütleri sırasıyla protokolü ve halkı selamladı. Gazi Bulvarı’ndaki kutlamalar geçidin tamamlanmasıyla sona erdi.