Valilik Makamında gerçekleşen toplantıda kentin yöneticileri Vali Şükrü Kocatepe, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan başta olmak üzere Denizli'nin sanayi ve ticaretin zirve isimleri 
TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer, TİM Başkan Vekili ve DENİB Başkanı Süleyman Kocasert, Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili, Esnaf Odaları Birliği Başkanı Musa Çelikkol ve Denizli Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Başkanı Abdülkadir Uslu’nun katılımı ile bir istişare toplantısı yapıldı. 
Denizli başlıklı bir çok konu masaya yatırılırken, Denizli'ye yön veren isimler sorunlar ve çözüm önerileri üzerine uzun bir toplantı gerçekleştirdi.
İstişare toplantısında ilk olarak ele alınan konular ise Denizli sanayisinin gelişimi oldu. Öyle ki, İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nin kurulumu ile ilgili işlemler, var olan sıkıntıların aşılması ile devam eden 
Islah Organize Sanayi Bölgeleri ile ilgili son durum değerlendirildi. 

KİM YOKTU?
Ana başlıklardan birisi ise  Denizlispor Kulübü’nün durumu oldu. İlk yarıyı düşme potasına yakın tamamlayan Denizlispor'da istenilen performansın gösterilmemesi, teknik direktör değişikliği ve ikinci yarıya yönelik öngörülür değerlendirilirken, kulübün borç stoku da  ele alındı. 
Ancak toplantıda Denizlispor Kulüp Başkanı Hasan Kıbrıslıoğlu'nun toplantıda yer almaması dikkat çekti. 
 Denizliye yön veren isimler toplantıda ayrıca  Denizli Kültür ve Eğitim Vakfı (DESAV)  ve Denizli’nin genel güvenlik ve asayiş ile ilgili olarak Emniyet Müdürlüğüne motosikletli ekipler konusunda verilecek destek, sağlık hizmetleri ile ilgili olarak yapılabilecek çalışmaları değerlendirdi.