Denizlispor, geçen hafta öldürülen yeşil-siyahlı taraftar Fatih Eroğlu anısına, hafta sonu oynanacak olan Fethiyespor maçına Eroğlu'nun pankartıyla sahaya çıkacak. 
PTT 1. Lig takımlarından Denizlispor, haftasonu oynayacağı Fethiyespor maçının hazırlıklarına devam ederken, geçtiğimiz hafta öldürülen Denizlispor taraftarı Fatih Eroğlu için de özel bir pankart hazırlıyor. Sporda şiddetin bir an önce son bulmasını isteyen Denizlispor Başkanı Mehmet Özsoy, "Geçtiğimiz gün silahlı saldırıda hayatını kaybeden kardeşimiz Fatih Eroğlu için ne yapsak onu geri getiremeyeceğimizi biliyorum. Temennimiz sporda kardeşlik ve dostluk olması. Biz Denizlispor Kulübü olarak, kardeşliği ve centilmenliği ön plana çıkaracak tüm projelerde üstümüze düşen görevi yerine getireceğiz. Taraftarımızdan istediğimiz bu maçta bizi yalnız bırakmamaları. Bir takım sadece hocalar ve futbolcularla takım olmuyor. Bir takımı gerçek kimliğine kazandıran taraftardır. Bu yüzden taraftarlarımızdan, dargınlığı ve kırgınlığı bir kenara bırakıp, takımımızın 12. adamı olarak tribünde yerini almasını istiyoruz" dedi.

YEŞİL CEPHEDEN BİRLİK ÇAĞRISI
Öte yandan Yeşil Cephe isimli taraftar grubu da Fethiyespor maçı öncesi bir bildiri yayınlayarak tüm taraftarların stada hangi takımı tutuyorlarsa o takımın atkısıyla gelmesini istedi. Artık sporda kan akmaması gerektiği belirtilen açıklamada şöyle denildi: "Biz Yeşil Cephe kardeşliği olarak bir koç yiğidimizi daha toprağa vermek, bir annenin gözyaşına daha tanık olmak istemiyoruz. Bütün tribünlerdeki dostlarımızın da aynı temennide olduklarına inancımız tam. Bu yüzden diyoruz ki; toprağa verdiğimiz bu gencecik canların, yüreğine ateş düşen anne-babaların çoğalmaması adına tüm kulüplerin tribünlerine dostluk çağrısı yapıyoruz. Geçmişte kentimiz tribünleriyle husumet yaşamış ya da varsa eğer şu an bu husumeti yaşatan kulüp tribünleri başta olmak üzere diyoruz ki; Yeşil Cephe kimseye düşman değildir. Kentinize geliriz, kabul ederseniz sarılır misafiriniz oluruz. Kentimize gelirseniz bağrımıza basar misafirimiz olursunuz. Tribünde rakip olabiliriz ama dışarıda dostluk, muhabbet kapımız ardına kadar açık. Geçtiğimiz günlerde hain bir pusuda kahpe kurşunlara göğüs gerip vefat eden ağabeyimiz, kardeşimiz, arkadaşımız, canımız Fatih Eroğlu için, tribünde yaşanan ardı arkası kesilmeyen kavgaların bitmesi için, ne zaman başladığını bilmediğimiz, yıllar önce birilerinin bize okuduğu masallarla birbirimize beslediğimiz anlamsız düşmanlıklara son vermek için tüm tribüncü kardeşlerimizi Denizli Atatürk Stadyumu’nda oynanacak olan Denizlispor - Fethiyespor maçına davet ediyoruz. Tüm kulüplerin taraftarlarını atkı, forma ve pankartlarıyla Pazar günü şehrimize davet ediyoruz. Gün birlik olmak zamanı ise gelin dostlar birlik olalım, bu acı günümüzde bizi en çok mutlu edecek şey Fatih ağabeyimizin de dediği gibi tüm tribünlerle kardeş olmak, tek yumruk olmaktır. Geçirdiğimiz kapkaranlık günlere inat, 'Yaşasın Renklerin Kardeşliği' diyebilmek için hepinizi aramızda görmekten onur duyacağız."