Denizlili Cevdet Demirtaş haberdenizli.com'un yaptığı özel haber ile Türkiye'nin gündemine oturmayı başardı. Demirtaş, ATV'de Müge Anlı'nın sunduğu programa katılarak hem güldürdü, hemde flaş açıklamalarda bulundu.

ATV'ye konuk olan şakacı milyoner Demirtaş, Müge Anlı'nın sunduğu programa canlı yayın konuğu olarak katıldı. Canlı yayında flaş açıklamalarda bulunan Demirtaş şunları söyledi, "Ben Denizli Büyükşehir Belediyesinde Otobüs Şoförlüğü yapıyordum. Ama bir kaç gün önce işime son verildi. Haksız yere işten çıkartıldım ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile beni görüştürtmediler görüşebilseydim sorun çözülebilirdi. Haksız yere işten çıkartıldığım için çok kötü durumdayım. Mazaretli işten çıkartıldığım için, ne işsizlik maaşı nede tazminat alabildim" dedi.

Denizlili Şakacı milyoner daha sonra şaka yaptıktan sonra başından geçenleri canlı yayında anlatarak herkesin yüzünü güldürdü. Milli Piyango biletine şaka yapmak amaçla dolandırmaya çalışanları ve 2,5 yıllık küs kaynanasının barışmak için aradığını anlattı. Daha sonra haberlerin üzerine baldızlarıda şakacı milyonere küserek 'annemizin aradığını neden söylüyorsun' demeleri üzerine baldızlarıda Şakacı Milyoner Cevdet Demirtaş'a küstü. Cevdet Demirtaş küslüklerin ardına geçmek için onları canlı yayından çok sevdiğini ve hiçbirşeye onları değişmeyeceğini söyledi.