Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Denizli Genç Girişimciler Kurulu ve Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanlığı seçimleri yapıldı. TOBB'a bağlı Denizli Ticaret Odası (DTO), Denizli Sanayi Odası (DSO), Acıpayam, Babadağ, Buldan, Sarayköy ve Tavas Ticaret odaları üyelerinden oluşan Denizli İl Genç Girişimciler Kurulu ve Kadın Girişimciler Kurulu icra komitelerinin başkan ve başkan yardımcıları belirlendi. DTO’da yapılan seçimlerin sonucunda Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Cüneyt Demirkan, Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı ise Sündüz Apalı oldu.

DTO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Özer, oylamadan önce yaptığı konuşmada sivil toplum kuruluşlarında gönüllük esasına dayalı çalışıldığını vurgulayarak, “DTO’da 196 meslek komitesi üyesi, 82 meclis üyesi ve 11 yönetim kurulu üyesi bulunuyor. Bu yapının benzeri, Genç ve Kadın girişimci kurulları üyelerinden de oluşturuluyor. Koordinatör oda olarak hem genç girişimcilerimize hem de kadın girişimcilerimize maddi ve manevi destek vermeye hazırız. Seçimlerin ilimiz, bölgemiz ve ülkemiz adına hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Seçimlerde Sündüz Apalı ve Derya Tosunoğlu Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanlığı'na, Cüneyt Demirkan ise Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanlığı'na aday oldu. Gizli oy ve açık tasnif usulüyle yapılan seçimlerde Sündüz Apalı Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı, tek aday olan Cüneyt Demirkan ise Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı oldu. Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Apalı, komitede yer alan kadın girişimcilere teşekkür ederek, birlik ve beraberlik içinde güzel işlere imza atacaklarını söyledi.