Geçtiğimiz günlerde Van-Çaldıran’da 6 askerimizin şehadet şerbetini içtiği ve 2 askerimizin de yaralandığı haberde yaralanan askerlerden birinin Afyonlu olduğu fakat Denizli'de ikamet ettiği ortaya çıktı. 

6 canımızını gittiği Van-Çaldıran’daki operasyonda 2 askerin yaralı olduğu bunlardan birinin Denizlili Astsubay Gökhan Yılmaz olduğu ortaya çıktı. Afyonkarahisar doğumlu olan fakat Denizli’de ikamet eden astsubayın gerçekleşen patlama sonrası bel, kalça ve yüzünde kırıklar oluştuğu belirtildi. Van’dan Gata'ya gönderilen Astsubayın durumunun iyi olduğu bilgisine ulaşıldı. Salı günü tekrar ameliyat edileceği belirtilen askerin, bilinci açık ve vücudunda kalıcı bir hasar bulunmadığı öğrenildi.

1987 doğumlu olan Astsubayın babasının Denizli’de terzilik yaptığı, 2 ağabeyinden birinin daha Astsubay, diğerinin esnaf olduğu belirtildi. Astubayın 4 Ameliyat daha geçirdikten sonra sağlığına tam anlamıyla kavuşacağı ifade edildi. Van-Çaldıran'ın ikinci görev yeri olduğu ve Muğla’ya tayini çıktığı öğrenilen astsubayın Yılmaz'ın 4 yıllık evli ve 5 aylık bir oğlu olduğu öğrenildi.