Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Ocak ayı 4. oturumunu gerçekleştirdi. Oturumda öne çıkan konulardan birisi de, İstiklal Caddesinde bulunan mülkü Büyükşehir'e ait  olan mevcut Pamukkale Belediyesi'nin hizmet verdiği  binaların 5 yıl süreyle  Pamukkale Belediyesi'ne tahsis edilmesi maddesi oldu. Bunun karşılığında da büyükşehir yetki ve sorumluluğunda olan yol, kaldırım ve üst geçitlerin o ilçe sınırları içerisinde Pamukkale Belediyesi tarafından yapılması ve yapılacak üst geçit ve kaldırımların büyükşehirce belirlenmesi ile ilgili protokol yetkisinin Başkan Osman Zolan'a verilmesi konusu ele alındı. Gündem maddesi kabul edildi. 
ÜST GEÇİTLERE REVİZYON İSTEĞİ
Üst geçit konusu ile ilgili bir talepte bulunan  MHP Grup başkanvekili Yusuf Garip, her türlü hava şartında kullanılabilmesi için Denizli'de üst geçitlerin kapalı, yürüyen verdivenli, asansörlü ve yürüyen bantlı hale getirilmesi talebinde bulundu. Garip, "Trafikte yayaların özellikle ana arterlerden geçerken üst geçitler hem trafiğin aksamaması hem de yaya can güvenliği açısından önemli. Denizli'de 10 tane yaya üst geçidi var. Ancak bu geçitlerde bir eksiklik söz konusu. Üst geçitleri, yaz-kış, yağmurda-karda rahatça kullanılması, özellikle yaşlı, engelli ve çocuklu annelerin kullanımı açısından daha elverişli hale getirilmesi gerekiyor. Bu konuda mağduriyetler yaşandığını görüyor ve duyuyoruz. Talebimiz konuyla ilgili olarak mevcut ve yapılması öngörülen üst geçitlerin, kapalı, yürüyen verdivenli, asansörlü ve yürüyen bantlı hale getirilmesi. Talebimizin değerlendirilmesini önemsiyoruz. Ayrıca Gar ve Garaj bölgesinde 1. ve 2. Ticari yollara geçişte bir üst geçit yapımı çok önemli. burada büyük bir tehlike var. Hem trafik kaşı hem de yaya can güvenliği açısından. Bunu da belirtmek istiyoruz" dedi.

TALEBİ DEĞERLENDİRECEĞİZ
Talebi dinleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, konuyu teknik arkadaşlarla değerlendireceklerini belirterek, "Bu konuyla ilgili çalışmalarımızı teknik arkadaşlarla yapacağız. Konuyla ilgili hassasiyetinizden dolayı da teşekkür ediyorum. Konuyu takip edin... Süreçle ilgili bizlere akıbeti sorun. İnşallah en iyi şekliyle sonuca ulaşacağımızı düşünüyorum" dedi.