Tüm Türkiye’yi etkisi altına alan kar yağışı Denizli’nin yüksek bölgelerinde de kendisini hissettirmeye başladı. Denizli’yi Antalya’ya bağlayan karayolunda kar yağışının yanı sıra tipinin de oldukça etkili olduğu gözlenirken, bazı bölgelerde görüş mesafesinin sıfıra düştüğü görüldü. Yol boyunca polis ekipleri devriye atarak yolda kalanlara yardım ediyor.
Bu arada yolda çok sayıda aracın kaldığı görülürken bir araçta turistlerin olduğu belirlendi. Polis ekipleri Denizli- Antalya Karayolu Serinhisar Mevkii’ne geçti. 07 FPT 62 plakalı bir aracın içinde 4 Güney Koreli öğrencinin mahsur kaldığını gören polis ekipleri hemen olay yerine bir çekici istedi. Bu sırada Güney Koreli 4 turist aracın içinden inmezken, zaman zaman kendilerini kurtaran polis ve çekicinin fotoğrafını çektiler. Güney Koreli 4 kız öğrenciden bir tanesi, ‘’ Antalya’ya tatile geldik. Oradan da Pamukkale’yi görmeye gidiyorduk ancak kar ve soğuktan dolayı yolda kaldık’’dedi.
Dondurucu soğukta görev yapan polis ekipleri ve çekicideki görevliler aracı çekiciye bağlayarak kaldığı yerden kurtardı. Güney Koreli turistlerin daha sonra kötü hava şartları nedeniyle Denizli merkezde bir otele götürüldüğü kaydedildi.