Denizli’de, sola dönüş yapmak isteyen traktör bir Tır’ın altında kalarak sürüklendi. Kazada, traktörde bulunan karı koca hayatını kaybederken, torunları ağır yaralandı. 
Kaza, öğle saatlerinde Denizli Organize Sanayi Bölgesi Kavşağı’nda meydana geldi. Denizli istikametine giden Tır ve traktör, kavşakta çarpıştı. 20 PT 218 plakalı traktörü kullanan Halil Kiprit (60) organize kavşağına geldiğinde sola dönüş yapmak istedi. Bu sırada aynı istikamette ilerleyen Ahmet A.’nın kullandığı 20 R 9786 plakalı Tır hızla traktöre çarptı. Çarpmanın etkisiyle traktörde bulunan 60 yaşındaki şoför Halil Kiprit, eşi Emine Kiprit ve torunları Halil Kiprit traktörden savruldu. Şoför Halil Kiprit ve eşi Emine Kiprit hayatını kaybederken torunları Halil Kiprit de ağır yaralandı.
Kaza yerine çok sayıda jandarma ve ambulans ekibi sevk edildi. Kısa sürede gelen ambulans ekipleri yaralı 14 yaşındaki Halil Kiprit’e olay yerinde ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne götürdü. 
Kazanın ardından olay yerine gelen ölen çiftin yakınları büyük üzüntü yaşadı. Ölen çiftin yakınlarından bazıları sinir krizi geçirirken, jandarma ekipleri şahısları sakinleştirmeye çalıştı. Kazada hayatını kaybeden Halil Kiprit ve eşi Emine Kiprit’in cenazeleri otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne götürüldü.
Jandarma ekipleri yolu bir süre trafiğe kapattı. Daha sonra yolu tek şeritten vermeye başlayan jandarma ekipleri, başka bir kaza yaşanmaması için yoğun çaba harcadı.
Jandarma ekibi Tır şoförü Ahmet A’yı gözaltına aldı.