Denizli'de meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.
Kaza, sabah saatlerinde Afyon Denizli yolunda bulunan Bozkurt ilçesine bağlı Alikurt köyü yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Van nüfusuna kayıtlı olan bir ailenin içinde bulunduğu araç, Alikurt köyü yakınlarına geldiği sırada 48 VF 051 plakalı aracı kullanan sürücü Niyazi Karsak direksiyon hakimiyetini kaybetti. Yolun kenarında bulunan tarlanın içine giren araç, takla atmaya başladı. Yaklaşık 100 metre takla atarak sürüklenen araçta bulunan Fevzi Karsak (56) ve eşi Dilber Karsak (54) araçtan fırlayarak feci şekilde can verdi. Araçta bulunan aynı aileden, sürücü Niyazi Karsak, İmranç Karsak, Yusuf Karsak, Sevinç Karsak ve 9 aylık bebek olan Eylem Karsak yaralandı.
Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ve jandarma ekiplerinin güvenlik önlemlerini almasının ardında ambulans ekipleri yaralıları Denizli Devlet Hastanesi ve Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırdı. Yaralıların durumunun ağır olduğu belirtilirken, aracın takla atmasıyla yol kenarına saçılan valizden kıyafetler, ayakkabılar ve çocuk oyuncaklarının olması dikkat çekti.
Polis ve jandarma ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemelerin ardından Fevzi Karsak ve eşi Dilber Karsak’ın cesedi otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.