Seçimde oy kullanmak için saat 8’den önce, oy kullanacakları okulun önüne gelen vatandaşlar, oy kullanma saatinin başlaması ile oylarını kullanmaya başladılar.
Denizli Pamukkale Hürriyet İlköğretim Okulu ve Denizli Pamukkale Ticaret Odası Ahi Sinan İlköğretim okulunda saat 8 ile 9 arası görüntülediğimiz vatandaşlar oylarını kullandı. Hürriyet İlköğretim Okulunda katılımın fazla olduğu aksine Denizli Ticaret Odası Ahi Sinan İlköğretim Okulu’nda ise vatandaşların az katılımı dikkat çekti.
Birçok vatandaşın oy kullanacakları sandık ve sıra numarasını bulmak için, kapılara asılan listelerde isimlerini ararken, birçoğu da seçmen kâğıtları ile birlikte oy kullanacakları sandığı daha kolayca bularak oylarını kullandılar.
Bazı yaşlı vatandaşların oy kullanmak için merdivenleri çıkmakta zorlandığı seçimde, bütün vatandaşların ortak bir noktası vardı. ‘Hayırlısı Kimse O Olsun’, birçok değişik partilere oy veren vatandaşların gerçek temennileri ülkemiz ve milletimiz için kim hayırlıysa o kazansın yönündeydi.Anlaşılan o ki seçmenin tümü aynı yere, yani hayırlı olana veriyor.

SEÇİMDEN KARELER: