Meteoroloji'nin duyurduğu kar yağışı akşam saatlerinde Denizli'de başladı. Denizli merkezinin genelinde kar yağışı etkisini kısa zamanda etkisini gösterdi. Denizli adeta beyaz örtüyle kaplandı. Kar özlemiyle  sokaklara çıkan 7'den 70'e herkes o anların tadını çıkardı. Sokaklar adeta ana baba günene döndü. Özellikle çocuklar kar topu oynayarak, kardan adam yaparak 3 yıl aradan sonra yağan karın tadına vardı. İnciliponar, Çamlık ve Adalet parklarına ise adeta insan seli yaşandı. Denizli'de kar büyük coşku yaşattı.

OKULLAR TATİL
Bu arada Denizli'de salı günü (yarın) okullar 1 gün boyunca tatil edildiği açıklandı.  Kar tatilini Denizli Milli Eğitim Müdürlüğü, resmi internet sitesinden şu ifadelerle duyurdu, "Yoğun kar yağışı nedeniyle Merkezefendi ilçesi ve Pamukkale ilçesindeki tüm okullar, 06.01.2015 Salı günü (1) gün süre ile tatil edilmiştir."

KAR CEFASIDA ÇEKİLİYOR
Kar nedeniyle bir çok yol kapandı, bir çok araç ise yollarda kar nedeniyle irili uaklı kazaya karıştı. Denizli Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeli tüm ekipleriyle kar alarmı vererek çalışmalara başladı. Özellikle yollarda mahsur kalan ve kaza yapan araçların çağrılarına belediye ekipleri cevap veriyor. Kapanan yollar açılıyor, imdat taleplerine koşuluyor...