Denizli’de ‘Soğuk Namluda, Sıcak Motifler’ sloganı ile yola çıkan Enfokey Gruop’u kaplamaya bambaşka bir boyut getirdi. Enfokey Group’un kurucusu Süleyman Helvacı, insanların sahip olduğu eşyalarda her zaman estetik arayış olduğunu belirterek giydiği elbisenin, saatinin, kaleminin, gözlüğünün güzel ve estetik olmasını istediği söyledi.

BÖLGENİN LİDER FİRMASI
Silahında bunlardan biri olduğun belirten Helvacı, “Enfokey Gruop olarak Denizli’de tüm markalar için altın, parlak ve mat krom, siyah krom firmamıza özel satin kaplama ve teknolojinin sok noktası akımsız nikel kaplamalarında onlarca model ile hizmet vermekteyiz.  Enfokey Group olarak endüstriyel kaplamada bir marka olduğumuz gibi silah kaplamada da bölgenin lider firması haline gelmiş bulunmaktayız ve firma olar akta bundan gurur duymaktayız “dedi.

 KİŞİYE ÖZEL HİZMET 
Endüstriyel bir cok sektörde kaplama hizmete verdiklerini belirtenHelvacı, “Firmamız başta oto parçaları olmak üzere doğal taş bıçakları, üretim kalıpları inşaat makine ekipmanları gibi ısı ve darbeye dayanıklı kaplamalar üretmekte bunun yanında kişiye özel hediyelik ürünlerde kaplama hizmeti vermektedir” dedi.