Denizli’de bir evde uçucu madde kullandıkları öne sürülen 4 genç, çakmak gazı tüplerinin patlaması sonucu yaralanarak hastaneye kaldırıldı.
Olay saat 18.00 sıralarında Topraklık Mahallesi 571 Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, bir evin 5. katında buluşan 15 yaşlarındaki Ramazan Şerif E., Elif Nur U., Hasan Berk A. ve Hüseyin G. çakmak tüplerindeki gazı çekmeye başladı. Bu sırada sigara için çakmak çakılmasının ardından evde patlama meydana geldi. Patlamanın şiddetiyle evin odasındaki camlar kırılırken, odada bulunan 4 gencin ellerinde ve yüzünde yanıklar meydana geldi. Patlamanın ardından olay yerine çok sayıda polis ve ambulans ekibi sevk edilirken, yaralı 4 genç ambulansla Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Olayın meydana geldiği evin sahibi olan Döndü E., oğlu Ramazan Şerif E. ile birlikte arkadaşlarının patlamanın ardından hastaneye kaldırıldığını öğrenince baygınlık geçirdi. Olay yerinde bekletilen ambulansla hastaneye kaldırılan Döndü E’nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Patlamanın ardından eve gelen olay yeri inceleme ekipleri evin içinde araştırma yaptı. Evin içinde çok sayıda çakmak tüpleri olduğu belirtilirken polis olayla ilgili soruşturma başlattı.